O nama - Coa Izrada Nameštaja Po Meri - Beograd

Posetite naš prodajni salon u Beogradu
na adresi Vojvode Stepe 32!

 

Info Prodavnica

Kompletno opremanje

Nudimo Vam usluge kompletnog opremanja Vašeg doma, uz konsultacije i predloge od strane našeg stručnog tima. Neka želje postanu realnost.

Najbolja usluga

Mi radimo samo sa najboljim materijalima i najmodernijim mašinama, dok će iskusni majstori precizno i pedantno ugraditi Vaš komad nameštaja.

Nameštaj po meri

Osnovni program COA Interior Design studija je projektovanje, izrada, isporuka i montaža modernog i kvalitetnog nameštaja po meri.

Brza isporuka

U dogovorenom roku dolazimo na Vašu adresu, dostavljamo i ugrađujemo komade nameštaja sa kojima ćete sasvim sigurno oplemeniti Vaš dom.


O NAMA

NAMEŠTAJ PO MERI

Opremanje celokupnog enterijera po meri!

 • Kuhinje po meri
 • Klizni plakari po meri
 • Trpezarijski stolovi po meri
 • Plakari po meri
 • Kreveti po meri
 • Radni stolovi po meri
 • Komode i TV komode po meri
 • Kupatilski ormarići po meri
 • Zidne kompozicije po meri
 • Dečije sobe po meri
 • Cipelarnici i čiviluci po meri
 • Kafe stolovi i Police po meri
 • Unikatni nameštaj po meri 

 

VAŠA IDEJNA REŠENJA SU KOD NAS!

Akcenat stavljamo na izradu, kako pojedinačnih komada, tako i na opremanje celokupnog enterijera. Naša ideja je maksimalno iskorišćenje prostora po Vašoj želji i meri.

Nudimo Vam veliki asortiman proizvoda. Ono što izdvajamo iz našeg asortimana je nesvakidašnji dizajn nameštaja po meri. Sa našim dizajnerom i tehnjičkim licem možete na licu mesta naći adekvatno rešenje za Vaš prostor, ili komad nameštaja  ( pločasti ili tapacirani).

Ekskluzivnost, kao i vrhunski kvalitet uz pristupačne cene, su samo neke od osobina ćete naći kod nas. U našem salonu nudi Vam se veliki broj dezena od univera i MDF – a.

Kako bi adekvatno odgovorili svim izazovima, sarađujemo sa renomiranim brendovima kao što su: FABER, EUROLUX, BLUM, HETTICH, CLEAF, KAINDL, KRONOSWISS, AGT, EGGER, REHAU, BLANCO, CORIAN, GRANMATRIX…

Za sve dodatne informacije posetite naš salon, kontaktirajte nas putem telefona i mail-a, ili putem kontakt forme.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

POTPUNO NOV NAČIN OPREMANJA VAŠEG DOMA!

Verovatno ste se bezbroj puta zapitali kako na najbolji način opremiti Vaš dom? Kako odabrati pravi nameštaj za Vaš prostor? Koju boju odabrati? Možete li razne stilove kombinovati? Da li je bolji tradicionalan ili moderan nameštaj?… i bezbroj sličnih pitanja koja Vam se nameću. Zatim bi usledilo sledeće pitanje: Koliko prodavnica treba obići kako bi dobili adekvatnu ideju i našli sve što Vam treba?

Ova, kao i mnoga druga pitanja smo i mi sami sebi postavljali kada smo opremali naš kućni prostor. Danima smo obilazili prodavnice i tragali za pravim nameštajem. Čitali smo po raznim sajtovima ideje o opremanju doma. Postavljali pitanja na mnogobrojnim forumima za razne savete o iskorišćenju prostora. Za sve to nam je trebalo puno vremena, dosta truda i snage, da bi tek onda počeli sa kupovinom i opremanjem.

Nakon toga nam je sinula neverovatna ideja. Dovesti sve na jedno mesto počevši od dizajnera, arhitekti, prodavaca pa sve do kupaca koji dobijaju mogućnost da na potpuno nov način opreme svoj dom. Na taj način štedite i vreme, a i novac. Dobijate od arhitekti i dizajnera razne savete za najbolje moguće varijante, a u delu Prodavnica Vam se nalazi veliki izbor nameštaja (kuhinje, kupatila, garniture, stolovi, komode, stolice, radne i dnevne sobe, kao i dečije sobe) i aksesoara koji se može kombinovati na različite načine. Čak Vam se nudi mogućnost izrade nameštaja po meri. Kod nas ste u mogućnosti da i sami odaberete dimenzije nameštaja za Vaš prostor.

Coa Nameštaj Vam nudi mnoštvo ideja kojima ćete teško odoleti.

IZBOR DEKORA

Za izbor osnovnih dekora kliknite OVDE.

PODACI O FIRMI

Naziv firme: COA Interior Design. doo

Vojvode Stepe 32, Beograd.

PIB: 109163977

Matični broj firme: 21135496

Broj računa Banka Intesa: 160-439283-69

NAŠ TIM

Aleksandar Mitrović, Direktor

Ivana Mitrović, Projektant

Igor Manić, Developer

Milan Žunić, Server i mreže


Naši Partneri

Šta ima novo kod nas?