Uslovi Korišćenja - Coa Nameštaj

Uslovi Korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

KUPOVINA NA SAJTU

Nakon prijema narudžbine putem sajta, prodavac može da izvrši telefonsku potvrdu.

Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Coa Nameštaj trudi se da bude što precizniji kod opisa podataka, cena, ali ipak ne možemo garantovati tačnost svih podataka.

Coa Nameštaj garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalni i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

GARANCIJA

Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku* obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

Garantni rok počinje danom prodaje artikla, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

* Troškove za transport proizvoda do prodavnice i nazad snosi kupac.

KOLAČIĆI

Ova stranica koristi kolačiće - male tekstualne datoteke koje se stavljaju na vašu mašinu kako bi pomogli sajtu da pruže bolje korisničko iskustvo. U principu, kolačići se koriste da zadrže korisničke preferencije, čuvaju informacije o stvarima kao što su korpe za kupovinu i pružaju anonimne podatke o praćenju aplikacijama trećih lica kao što je Google analitika. Po pravilu, kolačići će učiniti vaše iskustvo pretraživanja bolje.

Međutim, možda biste više želeli da onemogućite kolačiće na ovoj lokaciji i na drugim serverima. Najefikasniji način da to učinite je da onemogućite kolačiće u vašem pregledaču. Predlažemo konsultaciju odeljaka za pomoć u vašem pregledaču ili pogledajte veb lokaciju "O kolačićima" koja nudi smernice za sve moderne pregledače.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Coa nameštaj je apsolutno posvećen očuvanju privatnosti naših korisnika i Vaša bezbednost je od najvećeg značaja za nas.

Mi se nikada nećemo logovati, pratiti ili osloboditi bilo kakve informacije o Vama ili Vašem nalogu. Takođe, zadržavamo pravo da upozorimo kupca, suspendujemo ga od usluga, ako su njegove aktivnosti suprotnoste od naše kompanije, mreže ili prihvaćenim standardima interneta.

Za sva pitanja u vezi sa ovim sajtom ili više informacija o našim uslugama i načinu na koji tretiramo vaše lične podatke , pišite nam na: coa@coa.rs.

Coa nameštaj zadržava pravo da izmeni polisu privatnosti u svakom trenutku pod važećim zakonima i propisima. Vaša je odgovornost da periodično pregledate sajt i budete svesni takvih izmena i dopuna.